3M Cubitron II 125 x 1.6 mm vágókorong

3M Cubitron II vágókorong, egyenes, 125 mm x 1.6 mm x 22.23 mm

3M Cubitron II 125 x 1.6 mm vágókorong termék leírása

  • A 3M™ Cubitron™ II csiszolók a PSG (precíziósan formált) szemcsével új szintre emelik a termelékenységet. Gyorsabban csiszolnak és tartósabbak, mint a hagyományos, alumíniumoxid, zirkon vagy kerámiaszemcsés csiszolóanyagok.
  • A 3M™ PSG, precíziósan formált szemcsével a Cubitron™ II vágókorongok egyenletesen kopnak és kisebb hőképződéssel vágnak, így biztosítva a hosszú élettartamot.
  • A Cubitron™ II merev felépítése lehetővé teszi, hogy tökéletesen vágja a különböző fémtípusokat, mint például acél, rozsdamentes acél, alumínium és különböző öntvények.
  • Alacsony rányomással dolgozik, ami kíméli a gépet és a kezelőt is
  • A kisebb hőtermelődés következtében nem színeződik el az alapanyag és gyorsabb a munkavégzés

A 3M™ Cubitron™ II vágókorongok a precíziósan megmunkált szemcsének köszönhetően gyorsabb vágást biztosítanak, és tartósabbak, mint a hagyományos csiszolóanyagok. Univerzálisan használhatóak különböző fémekre, mint például acél, rozsdamentes acél, alumínium és különböző öntvények.

A 3M™ Cubitron™ II vágókorongok a PSG (precíziósan megmunkált) szemcsékkel forradalmasítják a fémek megmunkálásának folyamatát. Gyorsabb vágást biztosítanak és tartósabbak, mint a hagyományos termékek.

A csiszolást új alapokra helyező 3M PSG (precíziósan megmunkált) szemcse segítségével a 3M™ Cubitron™ II vágókorongok univerzálisan használhatóak különböző fémekre, mint például acél, rozsdamentes acél, alumínium és különböző öntvények.

A 3M™ Cubitron™ II vágókorongok élettartama gyorsabb vágási teljesítmény mellett is átlagosan kétszerese a versenytárs termékeknek. Kevesebb sorjával gyorsabb munkavégzést biztosítanak.

A hagyományos, szabálytalan alakú, őrölt csiszolószemcsék szinte „végigszántják”, dúrják a fémfelületet, ez túlhevüléshez, felüvegesedéshez, lassúbb vágáshoz és rövidebb élettartamhoz vezet.

Ezzel szemben a 3M™ Cubitron™ II vágókorongokban a 3M PSG (precíziósan megmunkált) szemcsék folyamatosan újabb éleket és csúcsokat képezve töredeznek. Ezáltal gyorsabban, tisztábban és kevesebb hőképződéssel dolgoznak, többszörös élettartam mellett.

 

Átmérő Központi átmérő Vastagság Maximális percenkénti fordulatszám
125 mm 22,23 mm 1,6 mm 12250

 

Csiszolószemcse típusa Grit Maximum Speed
Precision Shaped Ceramic 36+ 80