3M Egyoldalas ragasztószalagok

Bármit csinálunk is, csinálhatjuk jobban a 3M egyoldalas ragasztószalagokkal...


Napjaink kiélezett versenyének világában senki sem engedheti meg magának, hogy akár csak egy alkalmat is elszalasszon, amely lehetőséget nyújt termékei minőségének és teljesítményének javítására. A 3M™ egyoldalas ipari ragasztószalagok segítségükre lehetnek abban, hogy versenytársaikkal szemben verseny előnyre tegyenek szert.

Amikor 3M ragasztószalagot írnak elő termékeikhez, a ragasztószalag-technológia éllovasának több évtizedes tapasztalata áll Önök mögött.

3M Egyoldalas ragasztószalagok

Nincs még egy olyan ragasztószalag-gyártó, amely a gumi-, akril- és szilikonbevonatú öntapadó ragasztószalagok ilyen széles választékát kínálná. A 3M minden ragasztószalagot az ISO 9002 számú szabványban rögzített minőségi rendszer szerint gyárt. Mindegyik mögött ott áll a 3M kereskedelmi és szervizszolgálatának támogatása.

Mindegyik ragasztószalag egy-egy újabb lépés az egyre modernebb konstrukciók, a rugalmasság és a még hatékonyabb gyártás felé.

A 3M ragasztószalagok előnyei végül is a legfontosabb eredményt segítenek elérni: a fogyasztók elégedettségét és versenyképességét.

Bármilyenek legyenek is konstrukciós és gyártási eljárásaik, bármilyen anyagokat kell is légmentesen elzárniuk, erősen rögzíteniük, megerősíteniük, azonosítaniuk, letakarniuk, védeniük, vagy összekötniük, mindig lesz rá esély, hogy találnak megoldást üzletkötőink segítségével.

3M Egyoldalas ragasztószalagok 2