3M ragasztó eltávolítók ipari felhasználásra

Számos ipari környezetben lehet szükség olyan tisztítószerekre, amelyek gyorsan és hatékonyan távolítják el még a kifejezetten erős kötésű ipari ragasztókat is. A tisztítás során kiemelt fontosságú, hogy a munkagépekben ne keletkezzen kár, éppen ezért ajánlott a 3M termékeit választani, amelyek képesek segíteni a ragasztók és más szennyeződések csiszolás nélküli eltávolításában.

3M ragasztó eltávolító tisztítószer ipari használatra

A 3M ipari tisztítószerek és ragasztó eltávolítók rendkívüli hatékonysággal, áztatás nélkül távolítják el a zsíros szennyeződéseket, tintát, a kátránylerakódásokat, illetve a különböző, gépekre száradt ragasztókat. Legyen szó olajos vagy zsíros felületekről, a 3M ipari tisztítószere alkalmas az adott felület előkészítésére, így az ipari ragasztóanyagok hatékonyan felvihetők.
A formaleválasztó anyagokat tartalmazó, citrusalapú 3M ragasztó eltávolító nagyobb, 5 literes kiszerelésben, és 500ml-es, spray formában is elérhető. A kisebb kiszerelés lehetővé teszi a nehezebben elérhető felületek kényelmes tisztítását.

3M Novec 71IPA ipari tisztítószer

A 3M Novec 71IPA ipari tisztítószert az ózonrétegre káros tisztítószerek kiváltására fejlesztették ki, így nagyobb mennyiség esetén is környezetkímélő módon garantálja a precíziós felülettisztítási munkák elvégzését. A 3M Novec tisztítószer használható ragasztómaradványok, ujjlenyomatok, földes lerakódások, olajfoltok, illetve műanyag eltávolítására is.

Mire fontos figyelni a 3M ragasztó eltávolítók alkalmazásakor?

A 3M tisztítószerei alkalmasak szerszámok, motorok, különböző fém alkatrészek, nyomdagépek, polikarbonát vagy éppen szennyezett betonfelületek zsírtalanítására és tisztítására. Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy ezek a termékek olyan, erősen tűzveszélyes oldószerek, amelyek kifejezetten nagy körültekintéssel járó, professzionális használatra készültek.