cimkeanyag

Címkeanyagok

Címkeanyagok


 

Legyen szó alkatrész azonosításról, batch számozásról, vevőspecifikációról, használati utasításról vagy hőnyomtatással, lézerprinterrel készülő, változó információt hordozó címkéről, magas vagy alacsony hőmérséklet-tűrésű, nedvességtűrő címkéről, stb. vagy egyszerűen csak egy dekorációs elemről, a 3M megoldást kínál Önnek.

 

Címkeanyagok hőnyomtatáshoz

Ezzel a rendszerrel gyorsan és csendben nyomtathatjuk a legkülönbözőbb információt a címkére; a szalagról a festék hő hatására kerül át a címke felületére.

 

Címkeanyagok lézernyomtatóhoz

Ezekre a címkeanyagokra a már meglévő hagyományos, fekete-fehér vagy színes nyomtatónkkal is tudunk dolgozni, nincs szükség külön berendezésre.

 

Lézerrel gravírozható címkeanyagok

Speciális, a 3M által gyártott filmre lézersugár segítségével gravírozzuk a különböző információt, ezáltal nagyon tartós, igen jó felbontású, biztonsági jellegű címkét tudunk előállítani.

 

Felületvédő laminálófilmek

Néhány alkalmazásnál a címkének nagyon tartósnak kell lennie. Ezt úgy érhetjük el, hogy a nyomtatott címkére nagy tisztaságú védőfilmet ragasztunk.

 

Biztonsági címkeanyagok

Egyes termékek esetében biztonsági vagy garanciális címkére van szükség, és elengedhetetlen, hogy ez a címke tartós legyen. A 3M biztonsági címkéi a magas tapadási érték mellett eltörnek, deformálódnak vagy látható és maradandó károsodást szenvednek, ha megpróbálják eltávolítani őket.

 

További információkért forduljon munkatársunkhoz:


Hagara Gábor
+36 20 9621 229 / Iroda: +36 1 322 8566
hagara.gabor@alap-tronik.hu