Vékony kétoldalas ragasztószalagok

Vékony kétoldalas ragasztószalagok


 

Számos területen előnyös alkalmazásuk rögzítésre, alkatrészek csomagolás előtti rögzítésénél, bemutatóállványok, táblák készítésénél. Laminálással gyorsan és hatékonyan lehet öntapadóssá tenni a tömítéseket, szegélyléceket, az extrudált műanyagból készült termékeket és a promóciós árucikkeket. Gyors és hatékony megoldást biztosítanak a tartós kötés elérésére. Egyenletes rétegvastagságot biztosítanak és pontosan a kívánt helyen alkalmazhatók. Igény szerint megfelelő méretre és alakra stancolva biztosíthatjuk a gyors összeszerelést, pontos illeszkedést.

Mivel a ragasztás felületi kötés, így nagyon fontos a ragasztandó felületek pontos ismerete (felületi energia, HSE, LSE, érdesség, bevonatok, lágyítószer) és a megfelelő felület előkészítés, tisztítás.

 

Univerzális kétoldalas ragasztószalagok

Ezek a kétoldalas ragasztószalagok kiválóan alkalmasak a legtöbb ipari és általános felhasználásra, nagy lefejtési és nyírási teljesítőképességük jó lágyítószer-, oldószer-, öregedés és UV-állósággal párosul. Nagy kezdeti tapadóerő és a felhasználást segítő, könnyen eltávolítható liner teszi teljessé az összképet.

 

Nagy teljesítményű lamináló ragasztók

A grafikus kijelzőket összeszerelő iparág (graphic attachment industry) számára a 3M kiemelten kínálja a nagy teljesítményű lamináló ragasztók legszélesebb választékát. Termékeink az egész világon elnyerték a  konvertálók bizalmát, mert kiváló teljesítményt nyújtanak, ha hő-, nedvesség-, vegyi anyagokkal, kopással, szél-leválással szembeni ellenállásra van szükség. Az alkalmazásnak megfelelően választhatunk hordozós (PET, PVC, flíz) vagy hordozó nélküli ragasztószalagot.

 

Áthelyezhető vagy eltérő tapadású kétoldalas ragasztószalagok

Előnyösen alkalmazhatók  termékminták folyóiratokhoz rögzítésénél, bankkártya leveleknél.
Az ATG (fordított tekercselésű) ragasztószalag felhordó segítségével egy ujjmozdulattal tudunk meghatározott hosszúságú, öntapadó ragasztószalagot felvinni a felületre. Tiszta alkalmazás, nincs szükség utólagos tisztogatásra. A 3M fejlett akril ragasztótechnológiája segítségével Ön sokféle anyagot - pl. papír, műanyagok, fémek, fa, hab - köthet össze, szerelhet, rögzíthet, vagy laminálhat.

 

További információkért forduljon munkatársunkhoz:


Hagara Gábor
+36 20 9621 229 / Iroda: +36 1 322 8566
hagara.gabor@alap-tronik.hu