Milyen ipari ragasztót válasszak?

ipari ragasztók

Legyen szó csomagolásokról vagy szerkezeti elemekről, fontos, hogy a megfelelő ipari ragasztókat használjuk. Az ipari ragasztók minden tekintetben kiemelkedően megbízhatók, így professzionális körülmények között és otthoni felhasználók számára is kiváló megoldásul szolgálnak.

Ipari ragasztók szerkezeti ragasztáshoz

A megfelelő szerkezeti ragasztó vagy spray ragasztó kiválasztásához több dolgot is érdemes figyelembe venni, így szavatolva a kifogástalan végeredményt. A legelső szempont, amit mérlegelni kell, hogy vajon a ragasztó kompatibilis-e a ragasztani kívánt anyagokkal, hiszen fém, fa, műanyag vagy üveg ragasztásához sok esetben más típusú ragasztó használata ajánlott.

Ugyanígy tisztában kell lenni a ragasztás körülményeivel, azaz hogy vajon kültéren vagy beltéren kívánjuk-e használni, milyen hőmérsékletnek lesz kitéve a ragasztott felület, vagy éppen szükséges-e hogy hosszabb távon is vízálló legyen. A megfelelő erősségű ragasztó kiválasztása előtt tisztázni kell, hogy az összeragasztott elemeket később szét akarjuk-e választani, illetve hogy a kötés ideje alatt még akarjuk-e módosítani az összeállítást.

Ipari ragasztószalagok profi felhasználása

Sok esetben nem folyékony vagy spray ragasztóra van szükség, hanem profi minőségű, ipari ragasztószalagra. A 3M ragasztói kiváló megoldást kínálnak a legkülönbözőbb körülmények között, legyen szó maszkolószalagokról, csomagolószalagokról, vagy más, speciális ragasztószalagokról egy- és kétoldalas kivitelben.

Miért érdemes 3M ragasztót választani?

A 3M nem véletlenül az egyik legnépszerűbb ragasztástechnikai gyártó. A 3M kifejezetten ipari felhasználásra készült termékei gyártásakor kiemelt figyelmet fordít arra, hogy segítse a bármely körülmények közötti zökkenőmentes és gyors ragasztást, a legkülönbözőbb anyagok esetében történő használhatóságot, valamint a ragasztás után hosszú távon is megbízható használatot és persze az elérhető árakat.