Professzionális megoldások az ipari szűréstechnikában

Legyen szó az elektronikáról, a villamos- és vegyiparról, de akár a gyógyszer- és vendéglátóiparról vagy egyéb ipari ágazatról, professzionális ipari szűréstechnika alkalmazására gyakorlatilag minden szegmensben szükség van. A levegő, a víz, a különféle gázok és folyadékok szűrése és tisztítása, a professzionális elválasztástechnikai módszerek alkalmazása nélkülözhetetlen lépés az ipari folyamatok, gyártások során. A 3M ipari konglomerátum ezen a területen is első osztályú megoldásokat nyújt, amelyek bár többféle márkanév alatt futnak, egyvalami közös bennük: nemcsak roppant hatékonyak, hanem kimondottan gazdaságosak is.

 

ipari szűréstechnika

3M szűréstechnika – a membránoktól az egyedi szűrőrendszerekig

A 3M több évtizedes múltra tekint vissza a speciális membránok fejlesztésében és gyártásában, termékeik a legkeresettebbek közé tartoznak a gyógyszeriparban, az elektronikában és a vegyiparban. A különféle ipari igényeket kielégítendő a 3M membránokra kivételes teljesítmény és hosszú élettartam jellemző.

A márka a mélységi szűrők területén is a legnépszerűbbek közé tartozik, köszönhetően a megbízhatóságának és a precizitásának, hiszen ezek a tulajdonságok elengedhetetlenek többek között a biogyógyszerészet területén, ahol ezek az eszközök alapvető fontosságúak.

A 3M szűréstechnikai berendezéseivel, eszközeivel és kiegészítőivel komplett szűrőrendszerek alakíthatók ki egyedi igényeknek megfelelően.