3M VHB Akrilhab Ragasztószalag

3M VHB 4912 F Akrilhab Ragasztószalag, 12 mm x 16,5 m

A 3M VHB 4912 Ragasztószalag erős, fehér, 2 mm vastag, kétoldalú, nyomásérzékeny, zárt cellás akril hab ragasztószalag, amely kiválóan tapad a magas felületi energiájú anyagokhoz.

  • Gyors és könnyen használható, állandó kötési módszer, amely nagy szilárdságot és hosszú idejű tartósságot biztosít
  • A nyomásérzékeny ragasztó kontaktragasztóként működik, és azonnali kezelési szilárdságot biztosít
  • A szinte láthatatlan rögzítés sima felületet eredményez
  • A fehér, 2 mm vastag ragasztószalag erős habszalagjának mindkét oldala általános célú ragasztót tartalmaz, amely számos, nagy felületi energiájú anyaghoz tapad.
  • Helyettesítheti a mechanikai rögzítőelemeket (szegecsek, varratok, csavarok) vagy a folyékony ragasztókat: Nem szükség fúrni, köszörülni, a felületet eldolgozni, csavarozni, hegeszteni és takarítani

Megfelelőség és Extrém Tapadóerő

A 3M VHB ragasztószalag tartós, viszkoelasztikus tulajdonságokkal rendelkező akril ragasztóval készül. 
Ez rendkívül erős, kétoldalú hab ragasztószalagot eredményez, amely anyagok széles köréhez tapad, beleértve az alumíniumot, rozsdamentes acélt, horganyzott acélt, számos kompozitot és műanyagot, akrilt, polikarbonátot, ABS-t, valamint a festett és kezelt fafelületeket is.
Kötőszalagjaink kiváló nyírószilárdságot, alakíthatóságot, felületi tapadást és hőmérsékletállóságot biztosítanak.
Széles körben használatos különböző iparágakban, mint a szállítás, az elektromos készülékek, elektronika, jelzések, kijelzők és más, általános ipari alkalmazások.
Megbízható kötést biztosít anyagok széles körén, az állandó alkalmazásokhoz szükséges szilárdság és sebesség érdekében.
 

Ajánlott alkalmazások

  • Dekorálóanyagok és kárpitok
  • Névtáblák és logók
  • Elektronikus kijelzők
  • Panel-keret
  • Merevítő-panel
 

Álmodja meg, állítsa elő termékeit és álljon ügyfelei rendelkezésére a 3M VHB 4912 Ragasztószalag használatával.

 
A 3M VHB 4912 Ragasztószalag leválasztási szilárdsága és húzószilárdsága jelentősen magasabb, mint az általános nyomásérzékeny ragasztószalagoké.
Ellenáll az oldószereknek, extrém hőmérsékleteknek és az UV-sugárzásnak.
Alkalmas beltéri és kültéri alkalmazásokhoz is.
Egy igazán eredeti fóliaszalag
 
A 3M VHB Ragasztószalagokat 1980-ban találtuk fel, a maga nemében elsőként.
Ezek az egyedi ragasztószalagok egyszerre alakíthatóak, és biztosítanak erős, tartós tapadást.
Az eredmény a rendkívül erős ragasztószalagok termékcsaládja, amely alapfelületek széles köréhez tapad.
 
A 3M VHB Ragasztószalag a csavarok, szegecsek, varratok és a mechanikus rögzítőelemek más formáinak kiváló, már bizonyított alternatívája.
Felhőkarcolók, mobiltelefonok, elektronikus autópálya-jelzések, hűtőgépek, épületablakok és számos más termék összeszerelésének, felszerelésének, rögzítési vagy tömítési eljárásainak egy vagy több lépése alapul ezen a különleges ragasztószalagon.
Ez a népszerű és megbízható ragasztószalag egyenletes tapadást, kiváló tartósságot, valamint kitűnő oldószer- és nedvességállóságot biztosít.
 

Az Alap-Tronik Kft ott áll minden 3M termék mögött, és készen áll arra, hogy tervezési útmutatást vagy műszaki támogatást biztosítson Önnek, ha szükséges.

A 3M VHB Ragasztószalagok már ismert megbízhatósága

A 3M VHB Ragasztószalagok olyan tartós kötést biztosítanak, amelyre a mechanikai rögzítőelemek nem képesek.
Ez a szalag javítja a késztermék megjelenését, mivel szükségtelenné teszi a szegecsek és csavarok használatát, ugyanakkor azonnali kezelési szilárdságot biztosít.
A legtöbb esetben a 3M VHB Ragasztószalaggal történő rögzítés gyorsabb, mint a fúrás-rögzítés folyamata vagy a folyékony ragasztó használata.
Ragasztószalagjaink sokoldalú kínálata tartalmaz beltéri és kültéri használatra tervezett termékeket is, alkalmazások széles köréhez, mint amilyen például az ablak- és ajtóbeépítés, jelzések összeállítása, elektronika, építőipar és számtalan egyéb ipari alkalmazás.
A 3M VHB Ragasztószalag vegyszerálló, UV-sugárzás és szélsőséges hőmérséklet hatására stabil marad, egyaránt jól bírja a hőséget Dubaiban és a hideget Kanadában.
Egyedi akril összetétele rendkívül tartós, és hosszan ellenáll a változásoknak, így olyan hosszan tartó, erős szalagot képez, amelyben Ön is bátran megbízhat.
A tudomány és az innováció még nagyszerűbb ötleteket hoz a felszínre 3M Ipari Ragasztók és Ragasztószalagok Divíziónk a ragasztás tudományát alkalmazva olyan innovatív megoldásokat kínál, amelyek világszerte továbbfejlesztik a vállalatok tervezési és gyártási folyamatait.
Végül pedig technológiáink segítik Önhöz hasonló ügyfeleinket a versenyképes termékek gyorsabb és hatékonyabb piacra dobásában is.