Alap-Tronik - 3M viszonteladó

Az Alap-Tronik Kft-t 1998-ban hazai magánszemélyek alapították a 3M ipari termékeinek disztribúciójára

Alap-Tronik - 3M viszonteladó

Cégismertető

Az Alap-Tronik Kft-t 1998-ban hazai magánszemélyek alapították a 3M ipari termékeinek disztribúciójára. Az első években a hangsúly a 3M sztatikus feltöltődés ellen védő megoldásain, és az elektronikai csatlakozókon, szalagkábeleken volt.

A cég fejlődésével új igényekkel szembesültünk, és megkezdtük a 3M ipari ragasztóinak, ragasztószalagjainak és villamos szigetelőszalagjainak forgalmazását a magyar ipar számára. Az évek alatt cégünk az egyik legjobban ismert 3M kereskedővé vált, és az általános ipar részéről egyre gyakrabban kaptunk megkeresést a 3M kiváló minőségű csiszolóanyagjaival kapcsolatban. Így új üzletágat nyitottunk 3M csiszolószalagjainak, fíbertárcsáinak, vágó és tisztító korongjainak, Scotch Brite anyagainak forgalmazására.

Fontosnak tartjuk, hogy a legújabb technológiákat támogassuk, ezért a 3M speciális anyagai, pl. üveggyöngyök, fluorelasztomer adalékok, Novec tisztító és bevonó anyagok is elérhetők rajtunk keresztül. Hogy partnereink beszerzési folyamatait egyszerűsítsük, a termelési és segédanyagokon felül a 3M piacvezető munkavédelmi eszközeit is kínáljuk, hogy a légzés- hallás- és látásvédelem legkorszerűbb megoldásait ugyanabból a csatornából érhessék el ügyfeleink.

 

Hogy a termék fitt is legyen

A vevői igények fexibilis kiszolgálására különböző konvertálási technológiákat telepítettünk. Így tudunk egy és kétoldalas ragasztószalagot, VHB szalagot, felületvédő fóliát szeletelni tetszőleges szélességűre. Van síkágyas stancológépünk is, hogy a 3M szalagok VHB és címkeanyagok felhasználásra készen, kivágva, laminálva kerülhessenek a vevőink gyártásába. A 3M folyékony egy- és kétkomponensű Scotch-Weld szerkezeti ragasztóinak felhasználásához kínálunk keverő, adagoló berendezéseket és felhordó robotokat. Így, egy kézből, a legbiztonságosabban és kényelmesebben oldhatjuk meg a ragasztástechnikai feladatokat.

 

Szakértő megoldások az ipar számára

Ahhoz, hogy partnereink teljesen kihasználhassák a 3M anyagaiban rejlő lehetőséget, folyamatos szakértői támogatást nyújtunk az ideális anyag és technológia kiválasztásában, és a felhasználás mindennapjaiban. Kollégáink rendszeres képzéseken sajátítják el a 3M legújabb megoldásait, hogy vevőink mindig a leghatékonyabb módszerekkel dolgozhassanak.

 

A minőséghez ragaszkodunk

Szolgáltatásunk színvonalának állandó fejlesztése érdekében ISO 9001:2015 nemzetközi szabvány követelményeinek, elvárásainak megfelelő, tanúsított minőségirányítási rendszert működtetünk, hogy a 3M kiemelkedő minőségű termékei a gyártól a végfelhasználás helyéig megbízható csatornán jussanak el.

 

Nyitottan az új irányokra

Legfőbb beszállítónkkal, a 3M-el együtt azon dolgozunk, hogy új technológiákat, környezetbarát megoldásokat, költséghatékony rendszereket fejlesszünk és kínálhassunk régi és új partnereinknek ezzel is hozzájárulva a fenntartható fejlődéshez.