Termékeink

Termékeink

Kérjük válasszon az alábbi kategóriák közül

 • Ipari ragasztók és ragasztószalagok

  A 3M világviszonylatban is az egyik legnagyobb ipari ragasztó és ragasztószalag-portfólióval rendelkezik. Legyen szó vékonyabb kétoldalú ragasztószalagokról, folyékony, spray, ömlesztett, szerkezeti vagy éppen oldószeres ragasztókról, kínálatunkban megtalálja a legmegfelelőbb választást. Tekintse meg 3M ragasztóinkat!

   
 • Csiszolóanyagok

  Ha professzionális csiszolóanyagokat keres, a 3M termékeire minden esetben számíthat. A 3M csiszolópapírok önélező kerámiaszemcséinek köszönhetően rendkívül tartósak, míg tépőzáras csiszolókorongjaink tökéletesek az érzékeny felületek finisheléséhez. Tekintse meg csiszoló- és vágóeszközeinket, és kérdéseivel forduljon hozzánk!
   
 • Speciális adalékanyagok

  Legyen szó üveggyöngyökről, műanyagipari adalékokról, illetve szűréstechnikáról, a 3M termékei a legmagasabb minőséget képviselik. A 3M üreges gyöngyei, illetve egyéb műanyagipari adalékai kiváló hőmérséklet- és vegyszerálló tulajdonságokkal rendelkeznek, míg szűréstechnikai berendezései kiváló megoldást jelentenek a vezető iparágak számára. Tekintse meg speciális adalékanyagainkat!
   
 • Elektronikai kábelek és csatlakozók

  A 3M a nagy sebességű, adatátviteli célokat szolgáló elektronikai kábelek és csatlakozók terén is úttörőnek számít. Legyen szó csupasz szalagkábelről, lapos vagy kerek burkolatú vezetékekről, kábelkártyákról, input-output vagy kártya-kártya kapcsolatokról, esetleg backplane csatlakozókról, kínálatunkban megtalálja a megfelelő kiegészítőt. Tekintse meg választékunkat!
   
 • Elektronikai segédanyagok

  A megfelelő minőségű elektronikai rendszerek kialakításához elengedhetetlenek a tartós, magas minőségű elektronikai segédanyagok. Legyen szó PVC-szigetelőanyagokról, önhegedő szigetelőszalagokról, szerelési segédanyagokról, kábelszerelvényekről vagy éppen tisztító és síkosító termékekről, kínálatunkban megtalálja a legprofibb 3M termékeket. Érdeklődjön a részletekről!
   
 • Villamosipari szerelvények és segédanyagok

  Legyen szó kültéren vagy beltéren használható, időjárás- és UV-álló elektromos szalagokról, szerelési segédanyagokról, kisfeszültségű kábelszerelvényekről, manuális vagy kézi nyomtatóhoz használt jelöléstechnikai kiegészítőkről vagy éppen szigetelő papírokról, a 3M termékeire mindig számíthat. Tekintse meg a kínálatunkban megtalálható villamosipari szerelvényeket és segédanyagokat, és a részletekkel kapcsolatban érdeklődjön munkatársainknál!
   
 • Novec™ folyadékok

  A Novec aeroszolok, illetve tisztítófolyadékok kifejezetten kedveltek az ipari és egyéni felhasználók körében, hiszen nem tűzveszélyesek, így elektronikai alkalmazás esetén a legjobb megoldást jelentik. Amennyiben fontos az Ön számára az egészségügyi és munkavédelem, illetve a legjobb minőségű Novec folyadékokat használná, válassza a 3M termékeket!
   
 • ESD védelem

  Elektromos rendszerek kialakítása esetén rendkívül fontos, hogy megelőzze az elektrosztatikus kisüléseket, és így megvédje készülékeit az esetleges károktól. Legyen szó termékvédelemről, személyvédelemről, munkavédelemről vagy éppen mérő- és vizsgálóműszerekről, kínálatunkban megtalálja a legjobb minőségű ESD védelmi termékeket. Vegye fel velünk a kapcsolatot!
   
 • Munka- és környezetvédelem

  Akármilyen szerelési munkáról is legyen szó, elengedhetetlen a munka- és környezetvédelmi követelmények teljes körű betartása. A 3M éppen ezért a légzésvédelem, a látásvédelem és a hallásvédelem terén is kiváló minőségű termékekkel szolgál az ipari és egyéni felhasználók számára. Ne várja meg, amíg baleset történik, őrizze meg Ön és munkatársai testi épségét termékeink segítségével!