Szerelési segédanyagok

Szerelési segédanyagok


 

A kábelszereléshez a szerelvények mellett sokféle segédanyag is használatos, melyek széles választékát kínálja a 3M. Sokoldalúan alkalmazható villamos szigeteléstechnikai segédanyagok széles választékával várjuk vásárlóinkat a minőség és a megfizethetőség jegyében. Szerelési segédanyagaink palettáján az aeroszolos segédanyagok éppúgy megtalálhatóak, mint a kábelkötegelők vagy a kábeltisztító-kendők. Ha szakértői tanácsadásunkra támaszkodna vásárlás előtt, ha szeretne többet megtudni egy-egy termék felhasználásában rejlő kivételes lehetőségekről, vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Kábel tisztító kendők

Biztonságosan használható elektromos eszközök és kábelek tisztítására, zsír, olaj, kátrány, tömítés és egyéb szennyeződések eltávolítására. Nálunk céljaihoz megfelelően megtalálhatja az ideális, minőségi kábeltisztító-kendőket, ráadásul többféle kiszerelésből is válogathat. Érdeklődjön elérhető villamos szigeteléstechnikai segédanyagainkról és ezek árairól!

 

Kábelsíkosító folyadék

Megkönnyíti az elektromos kábelek behúzását. Termékek, amik jelentős mértékben csökkenthetik a súrlódási ellenállást, így megakadályozzák a szigetelés elszakadását, roncsolódását. Kábelcsere és újbóli beszerelés esetén nélkülözhetetlen segédanyagok. Tudjon meg többet!

 

Aeroszolos segédanyagok

Tisztító, korrózióvédő, szigetelő, stb. spray. Cégünk a különféle villamos szigeteléstechnikai segédanyagok forgalmazásában is magasra teszi a lécet, így csakis olyan termékeket bocsájtunk a rendelkezésére, amik minőségi szempontból kifogástalanok. Kérje ajánlatunkat!

 

Földelő rugók

Egyszerűen és gyorsan alkalmazható, különböző átmérőjű és vastagságú, rozsdamentes acélból készült földelő rugók. Alumínium-, réz- és ólomárnyékolású kábeleken is használhatóak. Forrasztás mentes földelés- vagy árnyékoláskivezetések rögzítéséhez ideális termékek. Kérje ajánlatunkat!

 

Nyomjelzők és nyomkeresők

Nyomjelzők és nyomkeresők – segédanyagaink sora nem lenne teljes ezek nélkül. Ha rendelés előtt professzionális tanácsadásra van szüksége, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére és minden kérdésére válaszolnak.

 

Kábelkötegelők

Minőségi termékek számos alkalmazási területre: az egyszerű kötegeléstől a speciálisabb felhasználásokig. Újra felhasználható kábelkötegelők ideiglenes rögzítéshez, színesek a színkódoláshoz – villamos szigeteléstechnikai segédanyagainkra megéri egy pillantást vetnie.

 

További információkért forduljon munkatársunkhoz:


Kővári Zsolt
+36 20 252 2780 / Iroda: +36 1 322 8566
kovari.zsolt@alap-tronik.hu